Domki Asterix

Domki Asterix

Postprzez Beata » Pn mar 08, 2010 2:46 pm

Domki Asterix w Karwii, bardzo proszę o opinie.
Beata

Re: Domki Asterix

Postprzez ela » Pt kwi 30, 2010 9:17 am

Domki są bardzo ładne, wypoczynek z dziećmi może być udany pod warunkiem , że nie pada deszcz. W zeszłym roku pod wpływem nienajlepszej pogody wszystkie domki Asterix przeciekały w wyniku czego większość urlopowiczów musiało szukac sobie nowego miejsca, gdyż potok wody w dwupoziomowym domku był nie do wytrzymania. Polecam , ,ale tylko pod warunkiem słonecznej pogody:)
ela

Postprzez Marec » Wt maja 04, 2010 9:34 pm

Domki są bardzo fajne, wygodne, dobrze wyposażone. Z tego co się zorientowałem, problem przecieków nie istnieje od kiedy wymieniono pokrycie dachu. Polecam na wypoczynek rodzinny. Spokojne miejsce, blisko morza.
Marec

Postprzez górale » So cze 19, 2010 10:04 am

Ośrodek w spokojnym miejscu ,domki dobrze wyposażone ,fajny wypoczynek z dziećmi - właściciele pomocni i serdeczni ludzie. :D
górale

Postprzez robert » Pt cze 25, 2010 11:52 pm

ja byłem tutaj i mi się podobało co myślicie był ktoś z was?
http://www.morzepokoje.pl/oferta/149.os ... asowy-duet

Pozdro. :wink:
robert

Postprzez zadowolony » Wt lip 20, 2010 10:03 am

Właśnie zakończyliśmy nasz pobyt w jednym z domków. Jak to przed urlopem z 5-cio osobowa rodziną przed wyjazdem miałem sporo obiekcji. Na dodatek mieszkaliśmy wraz ze znajomymi. W sumie było nas tam 4 os dorosłe i reszta dzieciaków. Z wykorzystaniem dolnej kanapy przy kuchni pomimo dwóch pokoji spokojnie się jednak pomieściliśmy :-) Okolica jak i wyposażenie obiektów dokładnie jak w opisie na oficjalnej stronie. Sporo miejsca także na dodatkowe samochody. O zeszłorocznych problemach z dachem już nie ma śladu - wszystko wymienione nową blachodachówką. Właściciele mili i bardzo pomocni. Domki nowe, czyste i umeblowane wystarczająco jak na wakacje. Nawet telewizor i DVD na deszczowe dni, które złapały nas z początkiem lipca. Nawet basen ogrodowy rozstawili. Przed każdym domkiem grill, do zabawy piłkarzyki czy ping-pong. Widać, że zależy im na opinii gości. Z niczym nie robią problemów. Na urlop rodzinny oplecam :-) Pozdrawiam. Zadowolony
zadowolony

Powrót do Wille/Pensjonaty