Domki letniskowe AGA
Re: Domki letniskowe AGA
Domki fajne,byłam tam w zeszłym roku. W tym roku też zamierzałam tam spędzic urlop ale właściciele żądają aż 500 zł kaucji, uważam ,że to kwota mocno przesadzona.Dlatego szukam czegoś innego ale jak komus to odpowiada to polecam.
- kaja
Witam, bylam w zeszlym roku w osrodku aga wybieram sie ponownie. Super miejsce, bogaty plac zabaw dla dzieci!!Mrowek nie bylo 
- Paulina
Marzena napisał(a):Ja wybieram się do tych domków w tym roku i była bym bardzo wdzięczna za opinie.
Witam
W związku z negatywnymi opiniami zamieszczonymi przez pewną parę chciałbym wyjaśnić parę kwesti:
- Rdzawa woda.> Faktycznie nie była najlepszej jakości. W tej chwili woda przechodzi przez nową stację uzdatniania wody i nie ma już takiego problemu.
- Daleko do plaży.> Do głównej ul. Wojska Polskiego jest dokładnie 320 m, a od tej ulicy co kawałek są wejścia na plażę.
- Brudne grille.> Co dwa sezony wymieniane są na nowe i dodatkowo do każdego grilla jest tacka aluminiowa ( nowa ).
- Jest mokro.> Jeśli pada deszcz to ma prawo być mokro. Do każdego domku prowadzi chodnik.
- Braki w garnkach, sztućcach, talerzach.> Staram się kontrolować na bieżąco, a jeśli były jakieś braki moge tylko przeprosić za niedopatrzenie. Myślę, że prościej byłoby zgłośić ten fakt niż jeść z jednego talerza.
- Pomylone wyłączniki świateł .> Zostawiam bez komentarza.
Chciałbym dodać, że na zdjęciach każdy domek pokazany jest szczegółowo, nie ma żadnego fotomontażu.
Pozdrawiam i życze miłego wypoczynku
Wiśniewski Tomasz
- właściciel
Witam, troche mnie wystraszyliscie tymi negatywnymi postami, ale na miejscu okazalo sie, ze nic nie pokrywa sie w tym co tu niektorzy powypisywali. Super miejsce, domki tez super, ponoc niektore po przebudowie, nie wiem jak wygladaly wczesniej, ale teraz jest naprawde extra. Wynajalem domek nr2, polecam.
- Marcin
Witam, az sie zagotowalam jak przeczytalam niektore wypowiedzi. Jak mozna pisac takie bzdury?
Ludzie jedzcie w takim razie do 5 gwiazdkowego hotelu moze tam wam dogodza, zaplaccie 1000zl za dobe. Wspolczuje wlascicielom ze jeszcze musza sie odnoscic do tych farmazonow. Domki Aga sa najlepszym miejscem na wypoczynek w karwi ,polecam jeszcze raz polecam!!!!!!!
- Kamila
Moja opinia na temat osrodka AGA w ktorym spedzilam weekend majowy jest jak najbardziej pozytywna. Karwia ma swoj niepowtarzalny klimat, przepiekna plaza i okolica. W domku duzo miejsca, dwie kanapy w saloniku polaczonym z aneksem i oddzielna sypialnia( co prawda nie za duza, ale z wygodnym duzym lozkiem). Posciel, koldry i reczniki byly nowe. Przed domkiem zadaszone miejsce na grilla, gdzie spedzalysmy wiekszosc czasu ze wzgledu na majowa pogode
. Obsluga osrodka, czyli Pani Agnieszka byla bardzo pomocna i sympatyczna. Naprawde polecam, tym bardziej za ta cene!!!
- Elżbieta
- ewap
A przełączniki świateł nie były pomylone, bo ja jak chciałem zapalić światło to się gasiło i odwrotnie 
- Piotrek
Witam,
planowaliśmy spędzić tegoroczny urlop w Karwi właśnie w tych domkach, i już praktycznie wszystko było zaklepane ale arogancki ton właściciela i jakieś wydumane warunki dotyczące długości pobytu i kaucji skutecznie nas zniechęciły.
planowaliśmy spędzić tegoroczny urlop w Karwi właśnie w tych domkach, i już praktycznie wszystko było zaklepane ale arogancki ton właściciela i jakieś wydumane warunki dotyczące długości pobytu i kaucji skutecznie nas zniechęciły.
- humus
Witam,
wróciłam z Karwi bardzo mile zaskoczona.Naczytałam się sporo negatywów,ale powiedziałam sobie co ma być,to będzie.
Było wyśmienicie,czysto,bardzo sympatycznie.Pani Agnieszka-przemiła,młoda kobieta.
Przed domkiem trawa,stół z ławkami,miejsce do zaparkowania samochodu,mini plac zabaw,teren ogrodzony.
Nie było braków w naczyniach kuchennych.
Nie było mrówek.
Nie płaciłam kaucji w wysokości 500zł.
Dużym plusem jest możliwość przywiezienia psa.Mimo iż było ich sporo,na terenie bardzo czysto i spokojnie.
Blisko do plaży.Plaża cudowna!
Polecam,ja na pewno tam wrócę:)
wróciłam z Karwi bardzo mile zaskoczona.Naczytałam się sporo negatywów,ale powiedziałam sobie co ma być,to będzie.
Było wyśmienicie,czysto,bardzo sympatycznie.Pani Agnieszka-przemiła,młoda kobieta.
Przed domkiem trawa,stół z ławkami,miejsce do zaparkowania samochodu,mini plac zabaw,teren ogrodzony.
Nie było braków w naczyniach kuchennych.
Nie było mrówek.
Nie płaciłam kaucji w wysokości 500zł.
Dużym plusem jest możliwość przywiezienia psa.Mimo iż było ich sporo,na terenie bardzo czysto i spokojnie.
Blisko do plaży.Plaża cudowna!
Polecam,ja na pewno tam wrócę:)
- wiolakoziel