Domki letniskowe AGA

Re: Domki letniskowe AGA

Postprzez kaja » N mar 07, 2010 10:40 am

Domki fajne,byłam tam w zeszłym roku. W tym roku też zamierzałam tam spędzic urlop ale właściciele żądają aż 500 zł kaucji, uważam ,że to kwota mocno przesadzona.Dlatego szukam czegoś innego ale jak komus to odpowiada to polecam.
kaja

Postprzez Paulina » Wt mar 09, 2010 7:54 pm

Witam, bylam w zeszlym roku w osrodku aga wybieram sie ponownie. Super miejsce, bogaty plac zabaw dla dzieci!!Mrowek nie bylo :roll:
Paulina

Postprzez właściciel » Cz kwi 08, 2010 10:00 pm

Marzena napisał(a):Ja wybieram się do tych domków w tym roku i była bym bardzo wdzięczna za opinie.

Witam
W związku z negatywnymi opiniami zamieszczonymi przez pewną parę chciałbym wyjaśnić parę kwesti:
- Rdzawa woda.> Faktycznie nie była najlepszej jakości. W tej chwili woda przechodzi przez nową stację uzdatniania wody i nie ma już takiego problemu.
- Daleko do plaży.> Do głównej ul. Wojska Polskiego jest dokładnie 320 m, a od tej ulicy co kawałek są wejścia na plażę.
- Brudne grille.> Co dwa sezony wymieniane są na nowe i dodatkowo do każdego grilla jest tacka aluminiowa ( nowa ).
- Jest mokro.> Jeśli pada deszcz to ma prawo być mokro. Do każdego domku prowadzi chodnik.
- Braki w garnkach, sztućcach, talerzach.> Staram się kontrolować na bieżąco, a jeśli były jakieś braki moge tylko przeprosić za niedopatrzenie. Myślę, że prościej byłoby zgłośić ten fakt niż jeść z jednego talerza.
- Pomylone wyłączniki świateł .> Zostawiam bez komentarza.
Chciałbym dodać, że na zdjęciach każdy domek pokazany jest szczegółowo, nie ma żadnego fotomontażu.

Pozdrawiam i życze miłego wypoczynku
Wiśniewski Tomasz
właściciel

Postprzez Marcin » Wt maja 11, 2010 1:07 pm

Witam, troche mnie wystraszyliscie tymi negatywnymi postami, ale na miejscu okazalo sie, ze nic nie pokrywa sie w tym co tu niektorzy powypisywali. Super miejsce, domki tez super, ponoc niektore po przebudowie, nie wiem jak wygladaly wczesniej, ale teraz jest naprawde extra. Wynajalem domek nr2, polecam.
Marcin

Postprzez Kamila » Cz maja 13, 2010 2:14 pm

Witam, az sie zagotowalam jak przeczytalam niektore wypowiedzi. Jak mozna pisac takie bzdury? :evil: Ludzie jedzcie w takim razie do 5 gwiazdkowego hotelu moze tam wam dogodza, zaplaccie 1000zl za dobe. Wspolczuje wlascicielom ze jeszcze musza sie odnoscic do tych farmazonow. Domki Aga sa najlepszym miejscem na wypoczynek w karwi ,polecam jeszcze raz polecam!!!!!!!
Kamila

Postprzez Elżbieta » Wt maja 18, 2010 8:47 pm

Moja opinia na temat osrodka AGA w ktorym spedzilam weekend majowy jest jak najbardziej pozytywna. Karwia ma swoj niepowtarzalny klimat, przepiekna plaza i okolica. W domku duzo miejsca, dwie kanapy w saloniku polaczonym z aneksem i oddzielna sypialnia( co prawda nie za duza, ale z wygodnym duzym lozkiem). Posciel, koldry i reczniki byly nowe. Przed domkiem zadaszone miejsce na grilla, gdzie spedzalysmy wiekszosc czasu ze wzgledu na majowa pogode :evil: . Obsluga osrodka, czyli Pani Agnieszka byla bardzo pomocna i sympatyczna. Naprawde polecam, tym bardziej za ta cene!!!
Elżbieta

Postprzez ewap » Wt cze 08, 2010 9:08 am

:) wlasnie z tamtad wrocilam moze nie jest idealnie ale czysto wszystko na miejscu ;czysta posciel,komplet recznikow mila pomocna wlascicielka. bliziutko do morza a jesli oczekujecie za taka niska cene luksusow to polecam wille lub jakis hotel 4-ro gwiazdkowy .Polecam nie jest zle jest pare atrakcji dla dzieci,grill ,stolik na dworze przy każdym domku ,teren ogrodzony . Było fajnie!!!! :) :)
ewap

Postprzez Piotrek » Pt cze 11, 2010 10:01 pm

A przełączniki świateł nie były pomylone, bo ja jak chciałem zapalić światło to się gasiło i odwrotnie :(
Piotrek

Postprzez humus » Cz lip 15, 2010 9:25 pm

Witam,
planowaliśmy spędzić tegoroczny urlop w Karwi właśnie w tych domkach, i już praktycznie wszystko było zaklepane ale arogancki ton właściciela i jakieś wydumane warunki dotyczące długości pobytu i kaucji skutecznie nas zniechęciły.
humus

Postprzez wiolakoziel » Śr lip 21, 2010 5:12 pm

Witam,
wróciłam z Karwi bardzo mile zaskoczona.Naczytałam się sporo negatywów,ale powiedziałam sobie co ma być,to będzie.
Było wyśmienicie,czysto,bardzo sympatycznie.Pani Agnieszka-przemiła,młoda kobieta.
Przed domkiem trawa,stół z ławkami,miejsce do zaparkowania samochodu,mini plac zabaw,teren ogrodzony.
Nie było braków w naczyniach kuchennych.
Nie było mrówek.
Nie płaciłam kaucji w wysokości 500zł.
Dużym plusem jest możliwość przywiezienia psa.Mimo iż było ich sporo,na terenie bardzo czysto i spokojnie.
Blisko do plaży.Plaża cudowna!
Polecam,ja na pewno tam wrócę:)
wiolakoziel

Poprzednia strona

Powrót do Campingi